2023.12.30-2024.01.02. 4nap/3éj Szilveszter Velencében | First Travel Utazási Iroda

2023.12.30-2024.01.02. 4nap/3éj Szilveszter Velencében

2023.12.30-2024.01.02. 4nap/3éj Szilveszter Velencében

2023.12.30-2024.01.02. 4nap/3éj Szilveszter Velencében

Olaszország körutazás-Velence
Indulási időpont: 2023. december 30.
Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: 3 csillagos szálloda
Ellátás: reggeli,félpanzió, szilveszteri vacsora
Magyar nyelvű idegenvezetés

Olaszország körutazás - Velence városlátogatás

 

Indulási időpont: 2023. december 30.

Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: 3x reggeli, vagy félpanzió (2 vacsora), szilveszteri vacsora

Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezetés

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Ünnepi ajánlatok: 2023/2024. Szilveszteri ajánlatok részletek

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Szilveszter Velencében

2023.December 30.-2024.Január 02.-4nap/3éjszaka

 

Program:

1. nap: Szeged - Budapest - Lenti - Duino kastélya (710 km)

Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk Olaszországba. Rövid pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Duino kastélynál, mely 400 éve a Della Torre olasz család tulajdonában van. Meglátogatjuk pompás kertjét és a kastélyba is betekintünk. A kastélyból csodálatos kilátás nyílik a meredek sziklákkal övezett tengerre. A tengerparti nyári üdülőhelyre, a Velence környéki szálláshelyünkre érkezünk, ahol 3 éjszakán át lesz szállásunk.

2 nap: Roncade kastélya borkóstolóval és Lido di Jesolo adventi hangulata | Szilveszter Velencében! (70 km)

Kedvére pihenhet a tengerparton vagy jöjjön velünk az óév utolsó napján! Fakultatív ajánlatunk: reggelit követően a mediterrán hangulatú tornyokkal védett Roncade kastélyhoz utazunk, ahol az ún. „Schiavoni" szoborcsoport kísér bennünket hosszan a kastély bejáratáig. A kastély bemutatását követően a kastély pincészetében tipikus helyi ízekkel fűszerezve kellemes hangulatban tölgyfahordókban érlelt borokat ízlelünk. A program ára: 11.500.-Ft/fő. Visszatérünk a szállodánkba, ahol megpihenünk egy kicsit. A délutáni órákban a nyáron nyüzsgő tengerparti pihenőhelyen megtekintjük a homokból épített betlehemet, majd hajóval érkezünk Velence szívébe. A hajójegy ára: 30.-euro/fő. A városban ilyenkor egész este és éjszaka nyitva vannak az ún. "Baccaro" kisvendéglők, tipikus olasz bárok. A környező településekről az olaszok szívesen látogatják ilyenkor a várost, így szilveszterkor fergeteges a hangulat a tereken, főbb utcákon, ahol mi is elvegyülünk! Fakultatív ajánlatunk: szilveszter estéjén gálavacsorát ajánlunk egy hangulatos olasz velencei étteremben a lagúnák között! A vacsorát követően idegenvezetőnkkel sétálunk a város nevezetességei között, így láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Campanile-t, St. Mark Basilika-t és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcáin, sikátoraiban egészen a Canale Grande-n átívelő Rialto hídig. Feledhetetlen élményekkel gazdagodva szállunk partra. Aki nem vesz részt a gálavacsorán, azon Utasoknak szabadidő a szilveszteri pezsgő városban majd éjfélkor az utcáról élvezheti a páratlan tűzijátékot. Éjfélt követően Velencéből vissza hajózunk az autóbuszhoz, majd a szállodába az éjszakai órákban érkezünk.

3. nap: Szent Antal városa: Padova és a Palladiók városa: Treviso (200 km)

Kedvére pihenhet a tengerparton vagy jöjjön velünk az újév első napján! Fakultatív ajánlatunk: kései reggelit követően a délelőtt folyamán indulunk útnak Padovába, Szent Antal városába. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeressük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Az épület előtt Donatello nagyszerű lovas szobrát, a méltóságteljes Gattamelatát is megcsodálhatjuk. Belvárosi sétánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A közelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából a kora délutáni órákban indulunk tovább a tengerszint alatt 9 méterrel elhelyezkedő Trevisoba, a „miniatűr Velencébe". A régi városatyák a középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta azóta is ott hömpölyög a Sile folyó, behálózva Trevisót. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. Az óvárosban olyan csodák várnak bennünket, mint az a Ferences templom, melynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Sétálunk festői árkádos házai között, csatornákkal szabdalt utcáin. A város főterén megpihenünk egy capuccinóra vagy egy spritz-re, és belemerülünk az olasz kisvárosi élet szépségeibe. Szálláshelyünkre térünk vissza.

4. nap: McArthur Designer Outlet és Aquileia - Budapest - Szeged (720 km)

Reggelinket elfogyasztva búcsút intünk a tengernek és a közeli Designer Factory Outlet kisvárosba érkezünk, ahol délelőtt hódolhatunk a vásárlás örömeinek (karácsony utáni nagy leértékelések miatt márkás termékeket vásárolhatunk kedvezményes árakon!). vagy leülhetünk a szépen rendezett „kisváros" utcáin elfogyasztva egy igazi olasz cappucino-t. kitérőt teszünk a több mint kétezer éves Aquileia római kori városkájában, mely egykoron a hozzá tartozó Grado földnyelvvel forgalmas kikötő volt. Az ókori városban a középkor építészeti csodáinak egyike a háromhajós, óriási Santa Maria Assunta bazilika, amelynek 73 méter magas harangtornya. A kora keresztény mozaikok, értékes freskók és egy keresztelőmedence árulkodik Aquileia néhai gazdagságáról. Hazafelé indulunk az Udine-Szlovénia-Tornyiszentmiklós-Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Részvételi díj: Ft/fő

2023. December 30. - 2024. Január 02. - SzilveszterFt/fő
2 ágyas elhelyezés reggelivel116.500.-
Félpanzió felár - 2 vacsora - a szállodában26.500.-
Szilveszteri gálavacsora Velencében49.800.-
Teljes részvételi díj félpanzióval, szilveszteri vacsorával192.800.-
1 ágyas felár38.000.-
Fakultatív programok: 20 főtől - Kérjük előre jelezni! Ft/euro/fő
2.nap: Treviso és Roncade kastély borkóstoló11.500.-Ft
2.nap: Velence hajójegy30.-euro
Helyszínen fizetendő költségekeuro/fő
Belépők és jegyek tájékoztató árai40.-euro
Egyéb helyszínen fizetendő költségek15.-euro

Részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, 3 éjszaka szállást félpanzióval,szilveszteri vacsorát Velencében, útlemondási biztosítást és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő: fakultatív program Treviso és Roncade kastély borkóstoló 11.500.-Ft/fő, Velence hajójegy 30.-euro/fő, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 700.-Ft/fő/nap, belépők és jegyek 40.-euro/fő, egyéb helyszínen fizetendő költségek 15.-euro/fő.

 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40.-euro/fő

 

Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15.-euro/fő

 

Körutazás minimális létszám: 35 fő.

 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét -Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém) -M7 autópálya útvonalon.