City Max Al Barsha *** | First Travel Utazási Iroda

City Max Al Barsha ***

City Max Al Barsha ***

City Max Al Barsha ***

Egzotikus utazás - Dubai nyaralás
Üdülőhely: Dubai város
Utazás: közvetlen repülővel
Budapest-Dubai-Budapest útvonalon
Szállás: City Max Al Barsha ***
Ellátás: büféreggeli vagy félpanzió
Magyar nyelvű idegenvezető

Egzotikus utazás - Dubai nyaralás

 

Indulási időpontok:

Időtartam: 9 nap/ 7 éjszaka, 12 nap/10 éjszaka, 16 nap/14 éjszaka vagy igény szerint

Utazás: közvetlen repülőjárattal Budapest-Dubai-Budapest útvonalon

Szállás: City Max Al Barsha ***

Ellátás: büféreggeli vagy félpanzió

Idegenvezető: magyar nyelvű idegenvezető

Dubai ajánlatok részletek Dubai 3 csillagos szálloda részletek Dubai 4 csillagos szálloda részletek Dubai 5 csillagos szálloda részletek Dubai akciós ajánlatok részletek Dubai all inclusive részletek Dubai szálloda félpanzióval részletek Dubai családi ajánlatok részletek Dubai wellness ajánlatok részletek Dubai-Abu Dhabi szállás részletek Dubai-Dubai Város szállás részletek Dubai-Fujeirah szállás részletek Dubai-Jumeirah Beach szállás részletek Dubai-Ras Al Khaimah szállás részletek Dubai-Sharjah szállás részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Dubai város - City Max Al Barsha ***

Fekvése: az új, modern 3 csillagos szálloda Dubai történelmi negyedében, Bur Dubai városrészben található, az erőd és az öböl közelében. A nemzetközi repülőtér 25 perc távolságra.

Felszereltség: recepció, lobby, tetőtéri úszómedence, étterem, bár, széfbérlés a recepción, internetezési lehetőség, pénzváltó, parkoló.

Elhelyezés:

Standard szoba: 20 m² - légkondicionáló, műholdas LCD televízió, telefon, széf (térítés ellenében), hútőszekrény, kávé/teafőző, fürdőszoba, hajszárító.

Ellátás: büféreggeli, igény esetén félpanzió, reggeli és vacsora.

Sport, szórakozás: fitnessterem.

 

Részvételi díj: Ft/fő - City Max Al Barsha ***

Árak, időpontok, megrendelés

Dubai 3 csillagos szállodaDubai 4 csillagos szálloda
Dubai 5 csillagos szállodaDubai akciós ajánlatok
Dubai all inclusive ajánlatokDubai szálloda félpanzióval
Dubai családi ajánlatokDubai wellness ajánlatok
Abu Dhabi szállásDubai Város szállás
Fujeirah szállásJumeirah Beach szállás
Ras Al Khaimah szállásSharjah szállás

Ajánlatkérés részletek

Visszahívjuk

Kérjük, látogassanak el weboldalunkra:

http://www.firsttravel.hu

Amennyiben foglalási rendszerünkben nem talált megfelelő ajánlatot, kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól.

Dubai - Fakultatív programok

Dubai városnézés

Dubai korábban az "arany városa" nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció jelképeként is felfogható hatalmas növekedése, építményei, a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megépülése óta.  Napjaink legnépszerűbb nyaralóhelyén megmutatjuk Önnek a régi és új, a tradicionális arab építészet és a hi-tech város leghíresebb és legszebb részeit.

Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva légkondicionált autós vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat tekinthetik meg: Burj Khalifa - a világ legmagasabb tornya, Burj al Arab - a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája, Jumeirah Beach - Dubai legszebb tengerpartja,Dubai Marina. - "város a városban"

Pálma-sziget - a legnagyobb mesterséges sziget,Dubai Creek - a régi kikötő. Városnéző körutunk a Burj Khalifánálfejezzük be. Indulási időpont és időtartam: 9-14 óráig A program választható privát programként is.

A program ára: 70-100.-usd/fő   Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

 

Dubai - Séta a régi városrészben

Habár Dubai modern metropolisz, az emirátusokbeliek gyökerei mégis mélyen tradícióiban rejlenek. A helyi kultúrát az iszlám szokások alapozzák meg: a vendégszeretet és a szívélyesség nagyra becsült értékek. Látogasson el a régi városrészbe, ahol betekintést nyerhet Dubai az olaj előtti korszakáról. A program délután indul (15 óra után): a Dubai Museum megtekintése után a Heritage Village-ből a textilpiacon folytatjuk az utat és abrával (hagyományos vízitaxi) megyünk át, hogy megnézzük az aranypiacot. A program elérhető privát programként is.

A program ára: 60-120.-usd/fő  Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a magyar nyelvű asszisztenciát.

A program kiegészíthető arany-, a fűszer- és textilpiac meglátogatásával.

A program ára: 90.-usd/fő

 

Látogatás a piacokon - arany-, textil-, fűszerpiac

A dubai városnézés kiegészítője vagy akár önálló programként is megállja a helyét a séta az arany piacon. Megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb üzlet várja az alkudozni nem szégyenlő látogatókat. Az aranypiacot megelőzően a fűszerpiacon teszünk látogatást, ahol lehetőség nyílik egy kis kóstolásra is. Abrával, a Creek-en közlekedő vízitaxival áthajózunk a túlpartra, a textilpiacra, ahol a világ bármely részéről érkezett textilek közül válogathatunk.  A közelkeleti illatok, a színek, a hangulat és az aromák igazi időutazás a modern és pezsgő Dubai után. Indulási időpont és időtartam: választható.

A program ára: 60.-usd/fő

 

Abu Dhabi városnézés

Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának  és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. A 2015-ben nyíló Louvre galéria kiállítását ismerheti meg továbbá az Emirátusok fővárosának teljes kulturális projekt bemutatója is megtekinthető. Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól, a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be: a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete,a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace, a Forma1-es pálya,Marina Mall,Sadiyat Island, az Abu Dhabi-kulturális sziget projektjét bemutató kiállítás. Figyelem: az Emirates Palace-ba való bejutást nem tudjuk minden esetben garantálni. Amennyiben mindenképp szeretné megtekinteni, kötelező a minimum 100 dirhamos fogyasztás a szálloda kávézójában (itt kapható az aranyporos capuccino - lásd lentebb képgalériánkban). Mivel a Mecset megtekintése regisztrációhoz kötött, kérjük, a programra legalább néhány nappal előbb jelentkezzen! Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat - urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Az Abu Dhabi kirándulás csak kedd, csütörtök és szombati napokon érhető el!

A program minimum 4 fő esetén indul, de elérhető privát programként is. Indulási időpont és időtartam: 8-16 óráig

A program ára: 90.-/180.-usd/fő (kiscsoportos/privát) Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

 

Al Ain városnézés

Al Ain városa, mely szó szerinti fordításban arabul annyit jelent, 'tavasz' másnéven úgy is ismert, mint "Kertváros", azaz Garden City, mivel az Emirátusok egyik legzöldebb települése. 570 ezres lakosságával Abu Dhabi emírség második, az Emirátusok 4. legnagyobb városa.  Közel 160 km-re fekszik a fővárostól keleti irányban és 120 km-re Dubaitól déli irányban az ománi határ mellett. Al Ain város leghíresebb szülötte Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, az Emirátusok első elnöke.

Al Ain gyorsan fejlődő település, jótékony, száraz klímája és a főváros közelsége miatt, a helyiek számára is népszerű üdülőterületté vált. Egyetem is működik a városban pezsgő kulturális és sportélettel. Ugyanakkor a város még nem tartozik a legfelkapottabb úticélok közé, ezért is ajánlott lehet egynapos kirándulásra, főleg a Dubai-ba visszatérő utasok számára. A város első számú nevezetessége az oázisok, melyek földalatti öntözőrendszeréről a 'falaj'-ról híresek. Ezzel a technikával locsolnak évezredek óta Ománban, az Emirátusokban, Iránba és Kínában is.  Az oázisok felkeresésén túl, érdemes látogatást tenni  az ásványvízforrásnál.

Al Ain Zoo

A 400 hektáros tágas park a Hafeet hegy lábánál fekszik. Az Állatkertet 1968-ban alapította maga Sheikh Zayed. Az 1972-től induló számos a kihalófélben lévő fajok megőrzésére létrejött programjuknak köszönhetően olyan ritka fajok tekinthetőek meg, mint az arab leopárd vagy a nyársas antilop és gazella. A parkban látni lehet a szinte teljesen kihalt fehér oroszlánból is példányokat. A program választható privát programként is. Indulási időpont és időtartam: 8-16 óráig

A program ára: 90-180.-usd/fő Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

 

Omán - 2 napos kirándulás Dubaiból

Kirándulás Dubaiból Ománba - ismerje meg az arab világ modern arcát és ősi lelkét! Aki kíváncsi Arábia kulturális és természeti látnivalóira, azoknak ajánljuk 2 napos kirándulásunkat Ománba, még pontosabban Muscatba, az ország fővárosába. Muscat gazdag történelemmel, hagyományőrző kultúrával, építészeti emlékekkel rendelkezik. Jelentős kikötővé a 16. században fejlődött, a portugálok az 1500-as évek elején hódították meg, az óvárosban ekkor épült meg több erőd is.

Program:

1.   nap: reggeli után indulás Muscatba, a közel 6 órás utat követően megérkezés a hagyományőrző, egymilliós városba. Kora délután látogatás a Szultán 200 éves palotájánál, rövid séta után a Kapu Múzeum (történeti) vagy a Bait al Zubair Múzeum (széles spektrumú kortárs) megtekintése, majd a szállás elfoglalása az Ibis Hotelben (vagy hasonló kategóriájú hotelben). Este szabadprogram.

2.   nap: városnézés Muscatban, amely érinti többek között, a Kabusz-Szultán-mecsetet, a királyi Opera épületét, sétát teszünk a nyüzsgő belvárosban vagy a tengerparton, majd az ebéd elfogyasztása után visszaindulunk Dubaiba. A program minimum 2 fő észvételével indul.

Az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a magyar idegenvezetőt, a magyar kísérő szállásköltségét, és díjazását, az ománi vízumot, a hotelt 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és adókkal.

Az ár nem tartalmazza a résztvevők ebéd és vacsora költségét.

A kétnapos út díja több résztvevő esetén arányosan csökken:

A program ára: 2 fő esetén 390.-usd/fő, 4 fő esetén 310.-usd/fő, 6 fő esetén 260.-usd/fő

Ennél nagyobb létszám esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!

A programot előre meg kell rendelni, és annak költségét az utazás előtt ki kell egyenlíteni (készpénz vagy átutalás).

 

Programok Ománban

Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva légkondicionált autós vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat tekinthetik meg: Musandam - hajókirándulás az arab fjordoknál, Jebel Shams - az „arab Grand Canyon", Wadi Dharbat - mesés hegyvidék vízeséssel, Búvárkodás Ománban, Horgászás Ománban.

 

További programok - Dubai-Abu Dhabi

Ferrari World Park Abu Dhabi

Yas Water World (vízi vidámpark)

Emirates Park Zoo - Abu Dhabi állatkert

Autózás a Yas Marina versenypályán

Bicikli túra a Yas szigeten - Abu Dhabi

Abu Dhabi-Dubai városnézés hidroplán-helikopter

Flyboard Abu Dhabi - Dubai

Sand-X (homokszán) a sivatagban

Golfozás Abu Dhabi - Dubai

Quaddal a sivatagban

Kajakozás Abu Dhabi - Dubai

Sivatagi túra