2023.11.26-12.06. 11nap/9éj Mexikói nyaralás Cancúnban | First Travel Utazási Iroda

2023.11.26-12.06. 11nap/9éj Mexikói nyaralás Cancúnban

2023.11.26-12.06. 11nap/9éj Mexikói nyaralás Cancúnban

2023.11.26-12.06. 11nap/9éj Mexikói nyaralás Cancúnban

Egzotikus utazás-Mexikó körutazás
Indulási időpont: 2023. november 26.
Időtartam: 11 nap/ 9 éjszaka
Utazás: menetrendszerinti repülővel
Szállás: 3-4 csillagos szálloda
Ellátás: félpanzió-all inclusive
Magyar nyelvű idegenvezetés

Mexikó körutazás

 

Indulási időpont: 2023. november 26.

Időtartam: 11 nap/9 éjszaka

Utazás: oda-vissza repülőjegy a Budapest-Cancun útvonalon a Lufthansa légitársaság járataival, egy átszállással

Poggyászkapacitás:

Feladható poggyász: személyenként 1 db 23 kg-os bőrönd

Kézipoggyász: személyenként 1 db 55x35x25 cm-es bőrönd

Szállás: GR Solaris Cancun 5* A szállás Cancun tengerparti üdülőkörzetében, a repülőtértől mindössze 15 perces autóútra található. A közvetlen tengerparti, all inclusive hotel kiváló választás, amennyiben pihenésre és feltöltődésre vágyunk. Az aktív kikapcsolódásra vágyók is válogathatnak a különböző szórakozási lehetőségek között. A gyerekek számára gyerekklub saját mini medencével, míg a felnőttek számára külön medence, jacuzzi, vízi sportok, edzőterem és teniszpálya teszi teljessé az itt tartózkodást. A szálloda területén található öt étteremben mindenki biztosan megtalálja a saját ízlésének megfelelő falatokat, legyen szó a hagyományos mexikói konyháról, vagy 'fine dining'-ról. A deluxe szobákban minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a nyaralást: tea- és kávéfőző, minibár, légkondiconáló, széf, vasaló, síkképernyős tv. A szobákban négy fő is kényelmesen elfér. Foglalható a standard deluxe szoba mellett lagúnára néző, és óceánra néző szobatípus is.

Hotel Riu Caribe 5* A szálloda Cancúnban a közvetlen tengerparton található, így finom homokos stranddal és türkizkék tengerrel várja a látogatókat. Két szabadtéri medence, merülő medence, napozóterasz, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, és egy egész wellnessrészleg segíti a pihenést és kikapcsolódást. Az all inclusive kiszolgálás keretén belül végigkóstolhatjuk a mexikói konyha ízletes fogásait, de egyéb nemzetközi ételeket is találunk a kínálatban. A további szórakozási lehetőségek között található a pinpong, röplabda, biciklizés, golf, katamaránozás, sznorkelling. Este zenés-táncos szórakozás biztosítja a felejthetetlen karibi élményt. A választható szobatípusok: standard és óceánra néző szobák, amelyek mindegyike légkondicionálóval, minibárral, ingyenes wifihozzáféréssel, széffel, balkonnal/terasszal felszerelt.

Ellátás: all inclusive

Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezetés

Mexikó körutazások részletek

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Mexikói nyaralás Cancunban

2023. November 26. - December 06. - 11 nap/9 éjszaka

 

Program:

1.nap: 2023. november 26.

Elutazás a Lufthansa légitársaság járataival Cancúnba (Budapest-Frankfurt 06:15-08:00, Frankfurt-Cancún 10:20-16:20). Érkezést követően a szállás elfoglalása.

2.nap: 2023. november 27.

Egész napos szabad program a szálloda szolgáltatásainak a felfedezésére, illetve pihenésre a tengerparton.

3.nap: 2023. november 28.

Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Fakultatív kirándulás Chichen Itzába Ezt a napot a Yucatán-félsziget egyik legérdekesebb látnivalójának a felfedezésével töltjük. A legjelentősebb maja város, Chichen Itza a dzsungel középen található, a régi civilizáció és egyben véres események emlékét őrzi. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő romváros legfontosabb épülete a főpiramis, amelyet Kukulkánnak, a kígyóistennek szenteltek, ez egyben a világ hét új csodájának az egyike. Hazafelé egy rövid megállót tartunk Valladolid spanyol koloniális városában. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 140.-usd/fő, helyszínen fizetendő.

4.nap: 2023. november 29.

Szabadidő és pihenés a tengerparton.

5.nap: 2023. november 30.

Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Félnapos városnézés Cancunban Cancun a Riviera Maya turistaövezet központja, amelynek jelentése maja nyelven „kígyófészek". A kirándulás során megismerkedünk a város történetével, jelentős látnivalóival, valamint lehetőség nyílik a helyi piacon a legértékesebb szuveníreket beszerezni. A program ára 70.-usd/fő, helyszínen fizetendő.

6.nap: 2023. december 01.

Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Cobába és Tulumba Cobá még Chichen Itzá előtt a legnagyobb maja város szerepét töltötte be, és ma értékes régészeti lelőhely. A hatalmas területe miatt biciklivel járjuk be a romvárost, majd felmászunk a legmagasabb rom tetejére, hogy a lenyűgöző kilátásban gyönyörködhessünk. Ezt követően egy közeli cseppkőbarlangban, vagyis 'cenote'-ben hűsítjük le magunkat. Folytatjuk utunkat Tulumba, amely más maja városokkal ellentétben közvetlenül a fehérhomokos tengerpart mellett épült. A kastély, az alászálló istenség temploma, a szél temploma és a freskók temploma csodás környezetben található és időutazásra invitálja a látogatókat. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 130.-usd/fő, helyszínen fizetendő.

7.nap: 2023. december 02.

Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség. Egész napos kirándulás a Xcaret parkba A Xcaret park Mexikó egyik legnagyobb természetes vízi élményparkja, ahol egy felejthetetlen napot tölthetünk el. A különleges elhelyezkedésének köszönhetően a dzsungelben kipróbálhatunk víz alatti csúszdákat, fürdőzhetünk cenote-ban, mindemelett pedig megismerkedhetünk közelebbről a mexikói hagyományokkal, kultúrával, és népi szokásokkal. A program ára 140.-usd/fő-től, a belépőjegy típusának függvényében, helyszínen fizetendő.

8.nap: 2023. december 03.

Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Isla Mujeres szigetére Ezen a napon a világ 10 legszebb tengerpartja közé tartozó Playa Nortén élvezhetjük a napsütést. Gyönyörű fehér homokos strand, kristálytiszta kék víz és zöld pálmafák köszöntik a látogatókat. Reggel katamaránnal kelünk útra a szigetre, majd golfkocsival járjuk körbe, és felfedezzük a történelmét, valamint a legizgalmasabb helyeit. A program ára: 150.-usd/fő, helyszínen fizetendő.

9.nap: 2023. december 04.

Szabadidő és pihenés a tengerparton.

10.nap: 2023. december 05.

Délelőtt kijelentkezés a szállodából, szabadidő. Este transzfer a repülőtérre és hazautazás a Lufthansa légitársaság járataival (Cancún-Frankdurt 18:05-10:25,

11.nap: 2023. december 06.

Frankfurt-Budapest 12:20-13:50. Hazaérkezés Budapestre.

Részvételi díj: Ft/fő-GR Solaris Cancun 5*

2023. November 26. - December 06.Ft/fő
2 ágyas elhelyezés589.000.-
Repülőtéri illeték - ez az összeg az indulásig változhat150.000.-
Útlemondási biztosítás18.475.-
Teljes részvételi díj757.475.-
Fakultatív programok - helyszínen fizetendőusd/fő
3.nap: Chichen Itza kirándulás140.-usd
5.nap: Félnapos városnézés Cancunban70.-usd
6.nap: Egész napos kirándulás Coba és Tulum130.-usd
7.nap: Egész napos kirándulás a Xcaret parkba140.-usd
8.nap: Egész napos kirándulás Isla Mujeres szigetére150.-usd
Helyi idegenforgalmi adó1,5.-usd/szoba/éj
Visitor tax kilépési illeték11.-usd

Részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyeket, repülőtéri illetéket, a helyi autóbuszt, 9 éjszaka szállást all inclusive ellátással, útlemondási biztosítást, személyenként 1 db 23 kg-os feladható poggyászt, személyenként 1 db 55x35x25 cm-es kézipoggyászt, és a magyar nyelvű ide­gen­ve­ze­tést.

Külön fizetendő: betegség,- baleset,- poggyászbiztosítás 990.-Ft/fő/nap/ és a fakultatív programok. Helyi idegenforgalmi adó, mely Cancunban a szállodában távozáskor fizetendő (kb. 1,5.-usd/szoba/éjszaka). Visitor tax kilépési illeték, mely Cancúnhoz tartozó tartományban fizetendő: 11.-usd/fő.

Cancun - Riu Caribe Hotel *****

Fekvése: az 5 csillagos szálloda közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik, Cancun üdülőhelyen, központtól 5 km-re helyezkedik el. A hotelből fantasztikus kilátás nyílik a Karib-tengerre. Nagyon népszerű a családok körében. A repülőtér 45 perc távolságra.

Felszereltség: 24 órás recepció, lobby, úszómedence, jacuzzi, gyermekmedence, napozóterasz, napernyők, napozóágyak, strandtörölközők, medencebár, büféétterem, a la carte éétermek (nemzetközi, ázsiai, mexikói), lobby bár, koktélbár, snack bár, wellness központ, szauna, jacuzzi, masszázs, szépségkezelések, fodrászat, mosoda, ajándéküzlet, butik, gyermekfelügyelet, orvosi szolgálat, ingyenes Wifi internetezési lehetőség, pénzváltó, autóbérlés, parkoló.

Elhelyezés:

Standard szoba: 35 m² - tengerre néző, központilag szabályozott légkondicionáló, mennyezeti ventillátor, műholdas televízió, telefon, minibár, díjmentes, italadagoló, vasaló, vasalódeszka, Wifi internetezési lehetőség (térítés ellenében), fürdőszoba,  zuhanyzó, WC, hajszárító, erkély vagy terasz.

Junior Suite Sea View: 37 m²- tengerre néző, központilag szabályozott légkondicionáló, mennyezeti ventillátor, műholdas televízió, telefon, minibár, díjmentes, italadagoló, vasaló, vasalódeszka, Wifi internetezési lehetőség (térítés ellenében), fürdőszoba,  zuhanyzó, WC, hajszárító, erkély vagy terasz.

Ellátás: all inclusive: svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, késői reggeli, napközben snack ételek, sütemények, délután kávé, tea, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása 00.00.-24.00. között.

Sport, szórakozás: fitnessterem, aerobic, teniszpálya, strandröplabda, gyermekjátszótér, gyermekklub 4-12 éves korig, napközben animációs programok, esti szórakoztató műsorok, élőzene, a tengerparton vízisportok, jetski, kajak, snorkeling, búvárkodási lehetőség.

 

 

Részvételi díj: Ft/fő-Riu Caribe 5*

2023. November 26. - December 06.Ft/fő
2 ágyas elhelyezés799.000.-
Repülőtéri illeték - ez az összeg az indulásig változhat150.000.-
Útlemondási biztosítás23.725.-
Teljes részvételi díj972.725.-
Fakultatív programok - helyszínen fizetendőusd/fő
3.nap: Chichen Itza kirándulás140.-usd
5.nap: Félnapos városnézés Cancunban70.-usd
6.nap: Egész napos kirándulás Coba és Tulum130.-usd
7.nap: Egész napos kirándulás a Xcaret parkba140.-usd
8.nap: Egész napos kirándulás Isla Mujeres szigetére150.-usd
Helyi idegenforgalmi adó1,5.-usd/szoba/éj
Visitor tax kilépési illeték11.-usd

Részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyeket, repülőtéri illetéket, a helyi autóbuszt, 9 éjszaka szállást all inclusive ellátással, útlemondási biztosítást, személyenként 1 db 23 kg-os feladható poggyászt, személyenként 1 db 55x35x25 cm-es kézipoggyászt, és a magyar nyelvű ide­gen­ve­ze­tést.

Külön fizetendő: betegség,- baleset,- poggyászbiztosítás 990.-Ft/fő/nap/ és a fakultatív programok. Helyi idegenforgalmi adó, mely Cancunban a szállodában távozáskor fizetendő (kb. 1,5.-usd/szoba/éjszaka). Visitor tax kilépési illeték, mely Cancúnhoz tartozó tartományban fizetendő: 11.-usd/fő.