2023.12.28-2024.01.02. 6nap/4éj Szilveszter Dubaiban | First Travel Utazási Iroda

2023.12.28-2024.01.02. 6nap/4éj Szilveszter Dubaiban

2023.12.28-2024.01.02. 6nap/4éj Szilveszter Dubaiban

2023.12.28-2024.01.02. 6nap/4éj Szilveszter Dubaiban

Dubai Szilveszter
Indulási időpont: 2023. december 28.
Időtartam: 6 nap/4 éjszaka
Utazás: közvetlen repülővel
Szállás: 4 csillagos szálloda
Ellátás: reggeli+ 2 vacsora, szilveszteri vacsora
Magyar nyelvű idegenvezető

Egzotikus utazás - Dubai nyaralás

 

Indulási időpont: 2023. december 28.

Időtartam: 6 nap / 4 éjszaka

Utazás: a Fly Dubai közvetlen repülőjáratával Budapest-Dubai-Budapest útvonalon

Várható menetrend:

2023.12.28. Budapest-Dubai 21.45.-06.10.

2024.01.02. Dubai-Budapest 17.35.-20.50.

Szállás: Dubaiban, a magyarok által leginkább kedvelt Al Barsha negyedben, a világhírű Emirates Mall mellett épült Holiday Inn Al Barsha**** 2 ágyas, fürdőszoba / WC-s szobáiban.

Ellátás: büféreggeli és 2 alkalommal vacsora a programleírás szerint, valamint szilveszteri gálavacsora a szállodában alkoholmentes italok korlátlan fogyasztásával. Szilveszteri gálavacsora az árban!

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletekCosta Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Szilveszter Dubaiban és Emírségek

2023.December 28.-2024.Január 02.-6nap/4éjszaka

 

Program:

1. nap: Budapest - Dubai

Elutazás Dubajba a késő esti órákban, éjszaka a repülőn.

2. nap: Dubai, a kezdetek

Dubai nem tartozik a régi műemlékektől, történelmi negyedektől, évszázados építészeti csodáktól hemzsegő városok közé, ahová „szokványos" városnéző túrákat lehetne szervezni. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett építészettörténeti műremekek, melyek a világ művészettörténetének evolúcióját vonultatnák fel, ami tökéletesen érthető, ha figyelembe vesszük azt a tényt: maga a város is csak alig 150 éve létezik, fejlődésnek pedig alig 50-60 éve indult. Mégis Dubai maga az a csoda, ahol a XXI. század (sőt, a jövő!) gyakran még a legvadabb képzeletet is felülmúló építészeti gyöngyszemei sorakoznak. Városnézésünk során igazi „időutazásban" lehet részünk: a délelőtt folyamán Dubai óvárosi részén megismerkedünk a város múltjával és rohamos fejlődésével (Al Shindagha negyed múzeumai, a Creek, Aranypiac, Fűszerpiac). Vacsora és szállás Dubaiban.

3. nap: Abu Dhabi

Városnézés az Egyesült Arab Emírségek ultramodern fővárosában, Abu Dhabi-ban. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Első programunk a lenyűgöző, 54 hófehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk nagymecset megtekintése. A mesebeli Nagymecset díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ egyik legnagyobb, Swarovski kristályokkal díszített csillárja is. Az alig több mint egy évtized alatt elkészült mecset azért épült, hogy megtestesítse a békét és a toleranciát, és hogy mindenféle hitű embert szívesen fogadjon. A Qasr Al Watan elnöki palota az arab építészet és művészet legkimagaslóbb alkotása. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók, impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. Visszaúton rövid látogatást teszünk egy datolyapiacon. Vacsora és szállás Dubaiban.

4. nap: Dubai - Burj Kfalifa, a világ legmagasabb épülete

Egész napos szabadidő, vagy fakultatív program keretében a világ legmagasabb épületében, a Burj Khalifában tehetünk látogatást. Az épület Dubaj legfontosabb szimbóluma, jelenleg a világ legmagasabb épülete a 828 méteres magasságával és a 163 emeletével. Nem csak magassága miatt egyedülálló jelenség, hanem a „leg"-ek rekordjában is előkelő helyen áll: a világ a legmagasabb önálló szerkezete, a világ leggyorsabb liftje, a legmagasabban lévő kültéri kilátó és étterem, és a legtöbb emelettel rendelkező épület is egyben. A várost az épület 125. emeletén kialakított panoráma kilátóból csodálhatjuk meg, mely mindenki számára életre szóló élmény. Este szilveszteri gálavacsora a szálloda éttermében.

5. nap: Dubai - sivatagi jeep safari BBQ vacsorával

Egész napos pihenés, szabadprogram. Délután fakultatív sivatagi szafarin vehetünk részt. A program során terepjárókkal utazunk a homokdűnéken keresztül: felejthetetlen élmény, ahogyan a kavargó homokfelhőkben szánkázik a dzsip a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag hegyein-völgyein. A beduin stílusú sivatagi táborban jellegzetes arab élmények várnak ránk: tevegelés, hastáncos show, tanura- vagy tűztánc szórakoztatja a vendégeket, kipróbálhatjuk a henna-festést és a vízipipázást is! Ahogy leszáll az est, kezdetét veszi az ízletes arab grillvacsora: sültek, kebab, hummusz, saláták és édességek bőséges svédasztalos választékával. A tartalmas program után visszautazás a szállodába terepjárókkal. Szállás Dubaiban.

6. nap: Dubai, a jövő városa - hazautazás Budapestre

Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Dubajjal. Ezúttal a legmodernebb építészeti csodákat, leghíresebb felhőkarcolókat, leglátványosabb lakónegyedeket keressük fel. Rövid megállót teszünk a híres Burj Al Arab szállodánál, majd a világ leghíresebb mesterséges szigetcsoportját, a Pálma-szigetet (Palm Jumeriah) tekintjük meg, méghozzá nem is akárhogyan: 240 méter magasról, a Pálma Torony tetejéről, a Pálmakilátóból (The View) elképesztő kilátás nyílik a szigetekre. Ezt követően - programunkat megkoronázva - a világ legmagasabb felhőkarcolóival rendelkező elegáns negyedben, a Dubai Marinán sétálunk. Délután irány a repülőtér, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.

Részvételi díj: Ft/fő

2023. December 28. - 2024. Január 02. - SzilveszterFt/fő
2 ágyas elhelyezés749.500.-
Útlemondási biztosítás18.740.-
Teljes részvételi díj:768.240.-
1 ágyas felár222.000.-
3. fő kedvezmény pótágyon42.000.-
Fakultatív programok - 15 fő esetén-itthon fizetendő-30 nappal az indulás előttFt/fő
4.nap: Burj Khalifa „At the top" (124+125. emelet)29.000.-
5.nap: Sivatagi szafari (4x4-es dzsippekkel, BBQ vacsorával32.000.-
Szervízdíj / borravaló-helyszínen fizetendő30.-usd

Részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, repülőtéri illetéket, a közlekedést légkondicionált autóbuszokkal, 4 éjszaka szállást büféreggelivel, a szilveszteri gálavacsorát, városnézéseket és kirándulásokat a programleírás szerint- a belépőjegyek árát a meghirdetett programokra, útlemondási biztosítást, baleset,- betegség,- poggyászbiztosítást, helyi és magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő: fakultatív programok 4.-5. napokon, szervizdíj/borravaló 30.-usd/ fő (helyi idegenvezetők és buszsofőrök részére).

Dubai szállás