Novotel Beach ***** | First Travel Utazási Iroda

Novotel Beach *****

Novotel Beach *****

Novotel Beach *****

Egyiptom nyaralás
Üdülőhely: Sharm El Sheikh
Utazás: közvetlen repülőjárattal
Budapest-Sharm El Sheikh-Budapest
Ellátás: reggeli vagy félpanzió
Magyar nyelvű idegenvezető

Egyiptom - Sharm El Sheikh nyaralás

 

Indulási időpontok:

Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka vagy 15 nap / 14 éjszaka

Utazás: közvetlen repülőjárattal Budapest-Sharm El Sheikh-Budapest útvonalon

Szállás: Novotel Beach *****

Ellátás: reggeli vagy félpanzió

Idegenvezető: magyar nyelvű idegenvezető

Sharm El Sheikh ajánlatok részletek Sharm El Sheikh 3 csillagos szálloda részletek Sharm El Sheikh 4 csillagos szálloda részletek Sharm El Sheikh 5 csillagos szálloda részletek Sharm El Sheikh akciós ajánlatok részletek Sharm El Sheikh all inclusive ajánlatok részletek Sharm El Sheikh szálloda félpanzióval részletek Sharm El Sheikh családi ajánlatok részletek Sharm El Sheikh közvetlen tengerpart részletek Taba szállás részletek Hurghada szállás részletek

Hurghada ajánlatok részletek Hurghada 3 csillagos szálloda részletek Hurghada 4 csillagos szálloda részletek Hurghada 5 csillagos szálloda részletek Hurghada akciós ajánlatok részletek Hurghada all inclusive ajánlatok részletek Hurghada szálloda félpanzióval részletek Hurghada családi ajánlatok részletek Hurghada közvetlen tengerpart részletek

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Sharm El Sheikh - Novotel Beach *****

Fekvése: az 5 csillagos szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik. Naama öböl központjától 15-20 perces sétára találhatóó. A tengerpart homokos, a vízbe be lehet sétálni, de egy 45 méter hosszú móló is rendelkezésre áll.

Felszereltség: recepció, lobby, úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz, napernyők, napozóágyak, étterem, három bár, kozmetika, masszázs, gőzfürdő.

Elhelyezés:

Standard szoba: kétágyas, légkondicionáló, műholdas televízió. telefon, széf, mini hűtő, vízforraló, fürdőszoba, hajszárító. A szobákhoz kisméretű balkon vagy terasz tartozik.

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében félpanzió: büféreggeli és vacsora.

Sport, szórakozás: kardióterem, strand-röplabda, foci, különböző vízisportok és búvárközpont a tengerparton.

 

Részvételi díj: Ft/fő - Novotel Beach *****

Árak, időpontok, megrendelés

Sharm El Sheikh 3 csillagos szállodaSharm El Sheikh 4 csillagos szálloda
Sharm El Sheikh 5 csillagos szállodaSharm El Sheikh akciós ajánlatok
Sharm El Sheikh all inclusive ajánlatokSharm El Sheikh szálloda félpanzióval
Sharm El Sheikh családi ajánlatokSharm El Sheikh közvetlen tengerpart
Taba szállásHurghada szállás

Ajánlatkérés részletek

Visszahívjuk

Kérjük, látogassanak el új weboldalunkra:

http://www.first-travel.hu

Amennyiben foglalási rendszerünkben nem talált megfelelő ajánlatot, kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól.

Sharm El Sheikh - Fakultatív programok

Egynapos kirándulás Kairóba

Kora hajnalban indulás autóbusszal Szuezen keresztül Kairóba (kb. 6 órás út). Az ókori világ hét csodája közé sorolt, több mint 4500 esztendős Gizai Piramisok, valamint a völgy felett őrködő Szfinx megtekintése alkotja a kirándulás első részét, majd egy papirusz műhelybe látogatunk. A svédasztalos ebéd után a világon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező Egyiptomi Múzeumban az 1922-ben napvilágra került Tutankhamon sírleletet, és a piramisépítő fáraók hagyatékát csodálhatjuk meg. A napi programot egy ékszerműhely, illetve a Khan El-Khalili nagybazár látogatása zárja. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, az ebédet, az idegenvezetést valamint a transzfert légkondicionált autóbusszal. A piramisokba és a múzeum különtermébe (múmiák terme) a belépő külön fizetendő a helyszínen.

A program ára: kb. 80.-euro/fő

Kétnapos Kairó

1. nap: Megegyezik az egynapos kairói programmal + vacsora és szállás egy négycsillagos szállodában. 2. nap: Az Egyiptom első piramisának számító szakkarai lépcsős Dzsószer-piramis, valamint Téti piramisának és Mereruka masztabájának meglátogatása után a kairói kopt-keresztény negyed szent helyeinek felkeresésével folytatódik a program. Ebéd után a Citadellában lehet megcsodálni Mohamed Ali alabástrommecsetét. A napi programot egy ékszerműhelyben tett látogatás, majd a sharm el sheikh-i transzfer zárja. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a szállást és étkezéseket, az idegenvezetést, valamint a transzfereket légkondicionált autóbusszal.

A program ára: kb. 155.-euro/fő

Egynapos kirándulás Luxorba repülővel

Kora reggel indulás belföldi járattal Luxorba (kb. 1 órás út). A luxori megérkezést követően találkoznak a helyi idegenvezetővel, aki elkalauzolja Önöket a maradandó élményt nyújtó Királyok Völgyébe, majd Hatsepszut királynő sziklába vájt halotti templomához. Ezt követi a Memnon kolosszusok megtekintése. Az egyiptomi alabástrom megmunkálásának műhelytitkaiba nyer beavatást a látogató az alabástromműhely udvarán. Ebéd után a világon egyedülálló, méreteivel elkápráztató Karnaki Templom megtekintése zárja a napot. A luxori kirándulás a kairói mellett gyakorlatilag összegzése az ókori egyiptomi kultúra látványosságainak, nevezetességeinek. A kirándulás végeztével visszatérés repülővel Sharm El Sheikhbe.

A program ára: kb. 190.-euro/fő

Ras Mohamed Nemzeti Park

Felszíni búvárkodással (snorkel) egybekötött hajókirándulás a Vörös-tenger korallszirtjeinél, a világ második leglátványosabb búvárparadicsomában, a Ras Mohamed víz alatti területén. A félsziget déli részét gyönyörű mangrove bokrok is díszítik. A hajókázás élményét napozás, a türkizkék tenger, és három alkalommal felszíni búvárkodás egészíti ki. Kb. 1500 különböző hal és 450 féle korall látványában gyönyörködhetünk. Az ár tartalmazza a transzfert, idegenvezetést, belépőt a park területére, ebédet a hajón, valamint üdítőitalokat. A búvárkodáshoz szükséges búvárszemüveget, pipát és békatalpat a kikötőbe érkezés előtt lehet bérelni.

A program ára: kb. 30.-euro/fő

Dahab Szafari

A Szuper Szafari kirándulás a kora reggeli órákban kezdődik. Ez egy igazi terepjárós száguldást jelent műúton és sivatagban, a 15 millió éves Színes-kanyonig, amelyet a szél és a víz színesített a szivárvány árnyalataira. A kanyonban kb. másfél órás gyalogos túrát teszünk. Majd ebéd Nuweiba-n, a tengerparton, ezt követően felszíni búvárkodási lehetőség vagy fürdés a világhírű tölcsér-alakú korallzátonynál, a Blue Hole-nál, amely Dahabtól 9 km-re található. A programot dahabi látogatás zárja, a papiruszkészítés bemutatásával és vásárlási lehetőséggel.

A program ára: kb. 50.-euro/fő

Delfin-show

Hetente kétszer van lehetőség megtekinteni a három Fekete-tengeri delfint, amelyek a Delfinárium medencéjében kb. egy órás show-val szórakoztatják a nézőket, fantasztikus mutatványokkal kápráztatva el a közönséget. A sharmi delfinek teljesen újszerű mutatványokat mutatnak be. Eltérően a szokásos labdajátékoktól, ugrálásoktól, az itteni három tehetséges delfin a két oktató biztatására olyan különlegességekkel lep meg, mint az egyéni és csoportos éneklés, spontán festés és még sok más olyan "delfin-trükk" amit csak ők tudnak.

A program ára: kb. 20.-euro/fő

Mózes-hegy és Szent-Katalin kolostor

A túra a késő esti órákban indul a szállodától. A közel 2300 m magas Mózes-hegy csúcsára éjjeli gyalogtúrával lehet feljutni, mintegy 800 méteres szintkülönbséget kell megtenni (kb. 5 km, 4 és fél óra alatt - nagyon megerőltető). Útközben az ösvény mentén pihenésre alkalmas beduin sátrak találhatók, lehetőség van tevék bérlésére is (kb.50 LE /teve). Hajnali 5:30 körül érjük el a csúcsot, ahonnan megtekintjük a napfelkeltét. Ezután visszaindulás a hegy lábánál található Szent-Katalin kolostorhoz, amely a világ egyik legrégebben lakott keresztény kolostora. Itt látható a valamikori égő csipkebokor, amelyben a Biblia szerint az Úr megszólította Mózest. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy meleg ruházatról mindenkinek gondoskodnia kell! Az ár tartalmazza a belépőjegyet, az idegenvezetést valamint a transzfert légkondicionált autóbusszal.

A program ára: kb. 40.-euro/fő

Quad Szafari

A négykerekű Quadro (vagy Buggy) motorokkal történő szafari déli 1 óra körül kezdődik. Először megállunk az Arany-Völgyben, ahol közelről csodálhatjuk meg az aranyszemcsés homokot, majd egy "mozgóhomok"-ként ismert helyet tekintünk meg. A nagyon különleges, hegyes-köves sivatagi terepen töltött idő után egy tengerparti pihenőnél hibiszkusz teával várnak bennünket a beduinok. Ezt követően a Nabuq arborétumban állunk meg kb. 1 órát fürdeni, búvárkodni, majd sor kerül a késői ebédre. Ezután visszaindulás Sharm El Sheikh-be. A kb. 4-5 órás program ára tartalmazza a transzfert, a Quadro bérlését, késői ebédet és az ezt követő üdítőitalokat.

A program ára: kb. 40.-euro/fő

Üvegfenekű hajó

A Vörös-tenger élővilágának fantasztikus látványát egy üvegfenekű hajóból tekinthetik meg, miközben átutaznak a leglátványosabb korallsávok fölött. Körülbelül 1,5 órás program. Az ár a hajóutat és a transzfert tartalmazza.

A program ára: kb. 35.-euro/fő

Búvárkodás

Az egy- vagy többnapos programok során elméleti és gyakorlati felkészítést kaphatnak a búvárkodáshoz, a parttól illetve hajóról történő merülések során pedig testközelből gyönyörködhetnek a Vörös-tenger káprázatos élővilágában. Lehetőség van egy harmadik, opcionális merülésre is. Az ár tartalmazza a transzfert, az elméleti oktatást, és a két, palackos merülést. Kísérőknek felszíni búvárkodási lehetőség. A részletekről és árakról érdeklődjön helyi képviselőnknél.