La Reserve Hotel ****+ | First Travel Utazási Iroda

La Reserve Hotel ****+

La Reserve Hotel ****+

La Reserve Hotel ****+

Egzotikus nyaralás-Seychelle-szigetek
Üdülőhely: Praslin
Utazás: menetrendszerinti repülővel
Ellátás: büféreggeli vagy félpanzió
Angol nyelvű asszisztencia

Egzotikus utazás - Seychelle-szigetek nyaralás

 

Indulási időpontok:

Időtartam: 9 nap/ 7 éjszaka, 12 nap/10 éjszaka, 16 nap/14 éjszaka vagy igény szerint

Utazás: menetrendszerinti repülővel, átszállással

Szállás: La Reserve Hotel ****+

Ellátás: büféreggeli vagy félpanzió

Idegenvezető: angol nyelvű asszisztencia

Seychelle-szigetek ajánlatok részletek Seychelle-szigetek 3 csillagos szálloda részletek Seychelle-szigetek 4 csillagos szálloda részletek Seychelle-szigetek 5 csillagos szálloda részletek Seychelle-szigetek all inclusive ajánlatok részletek Seychelle-szigetek szálloda félpanzióval részletek Seychelle-szigetek akciós ajánlatok részletek Seychelle-szigetek családi ajánlatok részletek Seychelle-szigetek wellness ajánlatok részletek Seychelle-szigetek közvetlen tegnerpart részletek Seychelle-szigetek-La Digue szállás részletek Seychelle-szigetek-Mahé szállás részletek Seychelle-szigetek-Praslin szállás részletek

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár vásoslátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

Praslin - La Reserve Hotel ****+

Fekvése: a 4 csillagos szálloda közvetlenül a saját tengerpartján fekszik, egy szép kis öbölben, az álomszép Anse Lazio partszakasztól 2 km-re található. Praslin repülőtér 16 km, Mahe repülőtér 60 km távolságra.

Felszereltség: recepció, lobby, úszómedence, gyermekmedence résszel, medencebár, napozóterasz, napernyők, napozóágyak, a tengerbe benyúló étterem, a'la carte medenceparti étterem (ebédidőben), bár, butik, ékszerbolt, Wifi internetezési lehetőség (térítés ellenében).

Elhelyezés:

Superior szoba: 64 nm - egy kis domboldalra épültek, 2-3 ágyas szobákhoz baldachinos ágy, kanapé, légkondícionáló, mennyezeti ventillátor, televízió, telefon, széf, minibár, kávé/teafőző, fürdőszoba, zuhanyzó, hajszárító, tengerre vagy kertre néző balkon vagy terasz tartozik.

Deluxe szoba: 68 nm - az első sorban találhatók, baldachinos ágy, kanapé, légkondícionáló, mennyezeti ventillátor, televízió, telefon, széf, minibár, kávé/teafőző, fürdőszoba, kád, hajszárító, tengerre vagy kertre néző balkon vagy terasz.

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében félpanzió, büféreggeli és büfé vagy menüválasztásos vacsora.

Sport, szórakozás: fitnessterem, a tengerparton vízisportok, snorkeling, búvárkodás a közelben, mélytengeri horgászat.

 

Részvételi díj: Ft/fő - La Reserve Hotel ****+

Árak, időpontok, megrendelés

Seychelle-szigetek 3 csillagos szállodaSeychelle-szigetek 4 csillagos szálloda
Seychelle-szigetek 5 csillagos szállodaSeychelle-szigetek all inclusive ajánlatok
Szálloda félpanzióvalSeychelle-szigetek akciós ajánlatok
Seychelle-szigetek családi ajánlatokSeychelle-szigetek wellness ajánlatok
Seychelle-szigetek közvetlen tengerpart La Digue szállás
Mahé szállásPraslin szállás

Ajánlatkérés részletek

Visszahívjuk

Kérjük, látogassanak el weboldalunkra:

http://www.firsttravel.hu

Amennyiben foglalási rendszerünkben nem talált megfelelő ajánlatot, kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól.

Seychelle-szigetek - Fakultatív programok

Mahe sziget - autóbusszal

Egész napos, autóbuszos kirándulás ebéddel Mahén, a főszigeten. Fedezze fel Mahe szigetét autóbusszal, egyetlen nap alatt. Lehetőség nyílik vásárlásra a fővárosban, Victoriában, majd látogatás a Morne Seychellois Nemzeti Parkban, egy kellemes séta keretében, majd Mission kilátóból feledhetetlen kilátás nyílik a tájra. Következő megálló a Morne Blanc lejtői, ahol teaültetvényeket tekintünk meg. Időtartam: 09.00.-16.00. A program ára tartalmazza a transzfert, az ebédet és az idegenvezetést.

A program ára: 75.-euro/fő

 

Mahe sziget - autóval

Fedezze fel a szigetet egy személyre szabott autós túra során. Elvisszük önt, ahová csak szeretné. A döntés az ön kezében van, mi pedig igazodunk hozzá. A sofőr a szállodától és elviszi az Ön által választott helyekre, igy saját tempójában fedezheti fel  szigetet. Időtartam: 09.00.-16.00. Az ár tartalmazza a sofőrt/idegenvezetést, nem tartalmazza az ebédet és a belépőket.

A program ára: 75.-euro/fő

 

Viktória - a főváros és Botanikus Park

Egésznapos program. Kirándulás Mahe-szigetén, fedezze fel a világ az egyik legkisebb fővárosát, Victoriát. Látnivalók: State House Köztársasági Elnöki Hivatal, emlékmű, Bicentennial-monument szimbólum a seychelle-i embereknek. Folytatódik a túra Victoria belvárosban, a toronyóra, a bírósági ház, üzletek, ajándéktárgyak majd  fedezze fel a színes piacot a friss gyümölcsök, zöldségek, halak és fűszerek széles kinálatátával. A túra következő állomása a botanikus kert Jardin Botanique de Victoria. Az öt hektáros parkosított, szépen karbantartott trópusi kertben az egzotikus és őshonos növények széles gyűjteménye található. Késő délután visszatérés a szállodába. Az ár tartalmazza a transzfereket, ebédet egy  étteremben. A túrát Mahe-szigetén nyaraló utasaink vehetik igénybe.

Időtartam: 09.00.-16.00.

 

La Digue - sziget

Egész napos kirándulás  Egy busz viszi ki Baie Ste Anne Jetty kikötőbe, ahonnan egy vitorlás hajóval látogathat el La Digue szigetére. Érkezéskor transzfer viszi tovább a L'Union birtokra, hogy meglátogathasson egy kókusz feldolgozó (kopra) üzemet, az Óriás Teknős ketrecet és egy felújított gyarmati ültetvényes házat. Az út kamionon folytatódik, ami Anse Soure d'Argent-nél áll meg, az egyik leglátványosabb strandnál a világon. Egy kreol ebédet szolgálnak fel egy helyi étteremben. Ebéd után lesz idő pihenni, mielőtt visszatér Praslin-ra a délutáni vitorlással. Tartalmazza a hajó transzfert (Praslin - La Digue - Praslin), a többi transzfert La Digue-on, az ebédet és az idegenvezetést. Opció „hajó-kerékpár": fedezze fel La Digue-ot kerékpárral a saját igényeinek, kényelmének megfelelően. Tartalmazza a transzfereket és a kerékpár bérlését La Digue-on.

 

Praslin - sziget

Egész napos kirándulás. A Praslin-i túra a Pearl Farm (Gyöngy Farm) megtekintésével indul, majd a Vallée de Mai világörökségi helyszínnel folytatódik. Miután felfedezi ezt az egyedülálló, ősi pálma erdőt, látogasson el Cote D'Or-ból egészen Anse Lazio-ig, ahol kreol ebéddel várják önt a Bonbon Plume étteremben. Ebéd után pihenjen és ússzon egyet a világ egyik legszebb strandján. Tartalmazza a közlekedést Praslin-on, az idegenvezetést és az ebédet.

 

Praslin és La Digue-sziget

Egész napos kirándulás. A kirándulás során elôször  Praslin szigetén köt ki a hajó, ahol megtekinthetik az UNESCO Világörökség részét képező Vallée de Mai Nemzeti Parkot, a különleges, ősi pálmaerdőt, a Vallée de Mai-t, amely otthont ad mintegy 7.000 Coco de Mer pálmának és a rendkívül ritka Black Parrot fekete papagáj fajtának. Az utazás egy komppal folytatódik La Digue szigetére, ahol látványos tengerpart és gyönyörű gránitsziklák övezik a partot. Látogatás egy kókuszdiót feldolgozó gyárban, a L'Unionban egy kopra-üzembe valamint egy régi vanília- és fahéjkészítő ültetvényre és üzembe  Egy tipikus kreol ebéd várja majd egy különleges étteremben. Az ár tartalmazza az összes transzfert, a belépőket és az ebédet.

A program ára: 195.-euro/fő

 

Praslin és La Digue a levegőből

Egész napos kirándulás.A program ugyanaz, mint a „Praslin és La Digue a tengeren" kirándulásnál - feljebb - kivéve, hogy egy 15 perces repülőúttal jut el Mahé-ról Praslin-ra szemben a hajóval. Tartalmazza az összes transzfert (földön, vízen, levegőben), a belépőket, az idegenvezetést és az ebédet. Opciók: választhatja azt is, hogy oda hajóval, vissza pedig repülővel utazik, vagy fordítva.

 

Bird Island - Madár-sziget

Éjszakai kirándulás. A Madarak szigete egy varázslatos, de lakatlan sziget. Nevét a millió számra itt fészkelő kormos csérekről kapta, melyek minden évben itt költenek. Menedék a ritka vándorok számára. Teknősök jönnek, hogy a finom homokos tengerparton pihenjenek, a korallzátonyok pedig rengeteg tengeri élőlénynek szolgálnak búvóhelyül. Mélytengeri horgászathoz tökéletes helyszín, de az égszínkék tenger egyaránt hívogató lehet egy kiadós úszáshoz is. A sziget Esmeralda otthona is, ő a legnagyobb óriás teknő Seychelles-en. Amennyiben Ön a természet szerelmese, vagy csak egyszerűen meg szeretné tapasztalni, milyen egy távoli, békés szigeten pihenni, akkor ez a sziget Önre vár. Tartalmazza a repülés díját (Mahé - Madarak szigete - Mahé), az étkezést és az éjszakai szállást a Bird Island kunyhókban. Gépindulás 14:15-kor, check in 30 perccel indulás előtt. Transzfer a repülőtérre: az ár nem tartalmazza, de meg tudjuk szervezni.

 

Marine Nemzeti Park

Egész napos kirándulás.Utazzon hajóval a következő kalandra, mely a víz alatti korallzátonyok világát tárja fel a szigetek egyik tengeri nemzeti parkjában. Betekintést nyerhet a korallok és a sokszínű, változatos halak élőhelyére. Élvezze az ínyenc kreol ebédet, a délutánt pedig töltse kellemesen, úszással vagy csak egyszerűen fürödjön a napsütésben. Ingyenes búvárfelszerelés áll rendelkezésre. Tartalmazza a transzfert, az idegenvezetés és az ebédet Hajós kirándulás során lehetőség nyílik felfedezni a trópusi korallok víz alatti világát a Seychelles-szigetek egyik tengeri nemzeti parkjában. Ebéd a kreol konyha remekeiből. Délután fürdőzési és sznorkelezési lehetőség.

A program ára: 120.-euro/fő

 

Búvárkodás a Seychelle-szigeteken

Az Indiai-óceán türkizkék víze, amely körülöleli a Seychelle-szigeteket, a lenyűgöző zátonyok, falak, csúcsok és kanyonok az egyik legváltozatosabb tengeri környezetté    teszik a szigeteket, ahol hemzsegnek a különböző színekben pompázó halak és gyönyörű korallzátonyok varázsolják el a búvárkodókat. Egész évben van lehetőség merülésre. A merülőhelyek mélysége 8 méter és  30 méter között van, a kezdők és a tapasztalt búvárok részére egyaránt. A kiegyensúlyozott időjárásnak köszönhetően a tenger nyugodt, azonban március-május és szeptember-november között a legideálisabb. Ezekben a hónapokban a láthatóság elérheti megdöbbentő 30 méteres  távolságot is és a víz hőmérséklete eléri 29-31 fokot. A tökéletes körülmények miatt  egy nagyon kellemes és különleges búvárélmény részesei lehetünk.

 

Seychelles National Botanical Gardens

A Botanikus Kert több mint 100 éves, a fővárosban Viktória-ban található. A park egy 6 hektáros területen fekszik, szépen gondozott trópusi környezetben ad otthont egzotikus és őshonos növények széles gyűjteményének. A botanikus kert Seychelle-szigetek egyik legrégebbi műemléke, és egy közeli bepillantást nyújt Seychelles élővilágába. A parkban a látogatóknak a legkülönbözőbb fűszer és gyümölcsfákkal, az orchidea házzal, élénk színű, színes, őshonos orchidea gyűjteménnyel, a kertben óriás teknősök valamint Fruit denevér kolóniák is találkozhatnak. A botanikus kert megközelíthető gyalogosan vagy autóval a belvárostól. A séta nagyjából 30 perc. Nyitva tartás: minden nap 08:00-17:00.

 

Big Game Fishing