Iberostar Paraíso del Mar ***** | First Travel Utazási Iroda

Iberostar Paraíso del Mar *****

Iberostar Paraíso del Mar *****

Iberostar Paraíso del Mar *****

Fekvése:Közvetlen Playa Paraíso homokos strandján fekszik. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc.

Felszereltség: A szállodában, amely egy 5 Iberostar hotelből álló komplexum része, összesen 388 szoba található kétemeletes épületekben. A vendégek az Iberostar Paraíso Beach szolgáltatásait is igénybe vehetik. Rendelkezésre áll ingyenes WIFI a szálloda egész területén, 2 főétterem, 7 a'la carte-étterem, 10 bár, 3 pool-bár, fodrászat valamint a szállodához tartozó bevásárlóközpontban különböző üzletek, gyógyszertár, fagylaltozó és a Cantina bár. A kertben édesvizű úszómedencés rész ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel. Wellness Térítés ellenében: masszázs és pezsgőfürdő a SPA Sensations-ben.

Elhelyezés (F)

A1A/A2A/A3A/A4A: Minibár, kávéfőző, vasalószett, légkondicionálás, ventilátor, széf, ingyenes WIFI, LCD kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és kertre vagy dzsungelre néző balkon vagy terasz.

A1G/A2G/A3G/A4G: Kertre néző szobák.

A1C/A2C/A3C/A4C - Superior-szobák: A medence vagy a strand közelében találhatók.

A4F/A5F/A6F - Családi szobák: 2 kétágyas szoba összekötő ajtóval, kiegészítve mikrohullámú sütővel (külön kérésre), családbarát szobafelszereltség, elsőbbségi foglalás az a'la carte-éttermekben és a felnőtteknek ingyenes belépés a SPA Sensations vizes részlegébe.

A1B/A2B/A3B/A4B - Junior-suitek: Tágasabbak, a medence vagy a strand közelében találhatók, fürdőköpeny, papucs és a felnőtteknek ingyenes belépés a SPA Sensations vizes részlegébe.

A1N/A2N/A3N/A4N - Star Prestige Junior-suitek: Közvetlen a strandnál találhatók és tengerre nézők. Extra szolgáltatások: check-in és check-out az exkluzív Star Prestige-lounge-ban, 1 üveg habzóbor és gyümölcs érkezéskor a szobában, Superior snack-ételek csokoládéval, kekszekkel, magvakkal és chipsekkel, prémium vörös és fehér borok (750 ml), kávéfőző, smart-TV szórakoztató központtal és házimozival, fürdő- és testápoló termékek, privát Beach Club strandrész balinéz ágyakkal, Butler-szerviz (étel és ital felszolgálás), Concierge által foglalt asztalok az a'la carte-étteremben, prémium borlap az a'la carte-étteremben és 1x golf (felnőtteknek, min. 3 éjszaka foglalása esetén).

Ellátás: All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Látványkonyha. Vacsorázni az a'la carte-éttermekben is lehet (garantáltan igénybe vehető: 7 éjszakás tartózkodás esetén 3, 14 éjszakás tartózkodás esetén 5 alkalommal, előzetes foglalással). Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok éjjel 03.00 óráig a diszkóban. A minibárba naponta üdítőket készítenek be.

 

Sport, szórakozás: Fitneszterem, aerobic, kerékpártúrák valamint 1 óra/nap: légpuskalövészet, 3 kivilágítható teniszpálya, vízilabda, búvárlecke a medencénél és katamaránozás (csak engedéllyel ingyenesen, tanfolyam térítés ellenében). Térítés ellenében: saját, 18 lyukú golfpálya és PADI/SSI-búváriskola. Diszkó (18 éves kortól).