2020.08.17-08.23. 7nap/5éj New York intenzíven | First Travel Utazási Iroda

2020.08.17-08.23. 7nap/5éj New York intenzíven

2020.08.17-08.23. 7nap/5éj New York intenzíven

2020.08.17-08.23. 7nap/5éj New York intenzíven

Amerika körutazás - New York
Indulási időpont: 2020. augusztus 17.
Időtartam: 7 nap / 5 éjszaka
Utazás: menetrendszerinti repülővel
Szállás: 3 csillagos szálloda
Ellátás: önellátó
Magyar nyelvű idegenvezetés

Amerika körutazás

 

Indulási időpont: 2020. augusztus 17.

Időtartam: 7 nap / 5 éjszaka

Utazás: menetrend szerinti repülőjárattal

Szállás: 3 csillagos szálloda, választott kategóriájú szállodában.

Ellátás: önellátó

Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető

New York városlátogatások részletek

Városlátogatások összesítő: Városlátogatások összesítő részletek Amszterdam városlátogatások részletek Barcelona városlátogatások részletek Dubai városlátogatás részletek Firenze városlátogatások részletek Krakkó városlátogatások részletek Lisszabon városlátogatások részletek London városlátogatások részletek Madrid városlátogatások részletek Nápoly városlátogatások részletek Nizza városlátogatások részletek Párizs városlátogatások részletek Prága városlátogatások részletek Róma városlátogatások részletek Szentpétervár városlátogatások részletek Velence városlátogatások részletek

Körutazások összesítő: Körutazások összesítő részletek

Amerika körutazások Argentína körutazások Ausztria körutazások Ausztrália körutazások Azerbajdzsán körutazások Bali körutazások Bosznia-Hercegovina körutazások Brazília körutazások Csehország körutazások Franciaország körutazások Görögország körutazások Grúzia körutazások Horvátország körutazások India körutazások Izrael körutazások Irán körutazások Kambodzsa körutazások Kanada körutazások Kína körutazások Kuba körutazások Lengyelország körutazások Malajzia körutazások Mexikó körutazások Myanmar körutazások Németország körutazások Nepál körutazások Olaszország körutazások Oroszország körutazások Örményország körutazások Peru körutazások Portugália körutazások Spanyolország körutazások Sri Lanka körutazások Svájc körutazások Szlovákia körutazások Szlovénia körutazások Thaiföld körutazások Üzbegisztán körutazások Vietnam körutazások

Üdülési ajánlatok: Karpathos ajánlatok részletek Kefalonia ajánlatok részletek Korfu ajánlatok részletek Kréta ajánlatok részletek Rodosz ajánlatok részletek Santorini ajánlatok részletek Zakynthos ajánlatok részletek Mallorca ajánlatok részletek Ibiza ajánlatok részletek Costa Brava ajánlatok részletek Costa del Sol ajánlatok részletek Costa Dourada ajánlatok részletek Gran Canaria ajánlatok részletek Tenerife ajánlatok részletek Fuerteventura ajánlatok részletek Lanzarote ajánlatok részletek Ciprus ajánlatok részletek Málta ajánlatok részletek Portugália ajánlatok Madeira ajánlatok részletek Olaszországi ajánlatok részletek Szardínia ajánlatok részletek Korzika ajánlatok részletek Törökországi ajánlatok részletek Egyiptomi ajánlatok részletek Jordánia ajánlatok részletek Horvátországi ajánlatok részletek

Egzotikus ajánlataink: Amerika ajánlatok Bali ajánlatok Dubai ajánlatok Dominika ajánlatok Kuba ajánlatok Maldív-szigetek ajánlatok Mauritius ajánlatok Mexikó ajánlatok Seychelle-szigetek ajánlatok Srí Lanka ajánlatok Thaiföld ajánlatok

Hajóutak összesítő: Tengeri hajóutak részletek

Üdülési ajánlatok: Üdülési ajánlatok összesítő részletek

Egzotikus ajánlatok: Egzotikus ajánlatok összesítő részletek

Akciós ajánlatok: Akciós ajánlatok összesítő részletek

Ünnepi ajánlatok: Ünnepi ajánlatok összesítő részletek

New York intenzíven

2020. Augusztus 17. - 23. - 7 nap / 5 éjszaka

 

Program:

1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő hotelünkbe.

Belvárosi szálloda: Holiday Inn Express Midtown West

2. nap: New York városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen idegenvezetőnk elkalauzol minket a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a világ legfontosabb tőzsdei központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, amely egy régi, ipari magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park. Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlen ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt "New York by Night" programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

3. nap: New York városnézés

Rengeteg látnivaló van még hátra, úgyhogy reggel újult erővel vetjük magunkat a felfedezésbe! Végighaladva a 5th Avenue-n olyan, jól ismert helyszínekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc terepe, a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba repíti a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti! A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

4. nap: Ellis Island és a Szabadság-szobor

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére", melynek kapuját a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

5. nap: Vásárlás New Yorkban

Ideje végre engedni a divat és a márkák csábításának is! Fakultatív programunkon a Woodbury Common Premium Outlets üzleteibe látogathatnak el. A 72.000 négyzetméteren elterülő komplexum 220 outlet üzlettel várja vásárlóit, így biztos lehet benne, hogy itt Ön is megtalálja legvágyottabb ruhadarabjait! Csak beleférjen a bőröndbe!

6.nap: New York - Hazaindulás

Szerezzen még néhány felejthetetlen pillanatot a világ legizgalmasabb metropoliszában! A hatodik napon véget ér csodás utazásunk, így nem marad más hátra, mint kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre. Indulás haza!

7.nap: Hazaérkezés

Hazaérkezés Budapestre.

Részvételi díj: Ft/fő

2020. Augusztus 17. - 23.Ft/fő
2 ágyas elhelyezés - Standard459.900.-
Repülőtéri illeték - ez az összeg indulásig változhat140.000.-

Útlemondási biztosítás

6.000.-
ESTA engedély elkészítése8.000.-
1 ágyas felár - Standard189.000.-
Gyermek ár -11 éves korig, 2 felnőttel - Standard279.000.-
2 ágyas elhelyezés - Deluxe499.900.-
1 ágyas felár - Deluxe249.900.-
Gyermek ár - 11 éves korig, 2 felnőttel - Deluxe329.000.-
Hosszabbítás- 4 éjszaka Miami Beach (3*) - igény esetén229.900.-
Fakultatív programokFt/fő
28.900.-
Premium Outlet bevásárlónap14.200.-
38.900.-
Helikopteres sétarepülés+ a helyszínen 40.-usd/fő83.900.-
Broadway musical - a jegy nem lemondható, nem visszaváltható35.900.-
Kötelező borravaló helyi szokás szerint-idegenvezető szedi össze25.-usd

Részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, 5 éjszaka szállást választott kategóriában ellátás nélkül, repülőtér-szálloda-repülőtér autóbuszos transzfereket, városnézést és belépőjegyeket a leírás szerint, gazdag programajánlat, magas minőségi szolgáltatásokkal, és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Külön fizetendő: repülőtéri illeték 140.000.-Ft/fő, útlemondási biztosítás 6.000.-Ft/fő, Esta engedély 8.000.-Ft/fő, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 870.-Ft/fő/nap, fakultatív programok, kötelező borravaló helyi szokás szerint 5-10.-usd/fő/nap. Étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20.-usd egy vacsora kb. 20-30.-usd/fő/nap.

 

Deluxe csomag: a deluxe csomag választása esetében plusz szolgáltatások: deluxe kategóriás szálloda Manhattanben, reggeli a szállodában, privát transzfer a repülőtérről, belépőjegy az Empire State Building kilátóteraszára, ebéd vagy vacsora tetszőleges időpontban a Planet Hollywood étteremben, egy példány Frei Tamás könyvéből.

 

Beutazási engedély / vízum: Magyar állampolgárok esetében az útlevélnek legalább a hazaérkezés napjáig kell érvényesnek lennie.

Az Egyesült Államokba történő belépés módjai:

1. bordó színű útlevél + elektronikus beutazási engedély (ESTA)

2. kék színű útlevél + érvényes amerikai vízum.

1. ESTA: 2008. november 17-től magyar állampolgárok a Vízummentességi Program keretében üzleti vagy magáncélból 90 napnál nem hosszabb időtartamra vízum nélkül, ESTA engedéllyel utazhatnak az Egyesült Államokba.

A beutazási engedélyt interneten keresztül lehet igényelni, a következő honlapon: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1

Ennek díja (14 USD) az USA Belbiztonsági Minisztériumának fizetendő, a fizetés bankkártyával az interneten keresztül történik. Az ESTA engedély többszöri beutazásra jogosít, és 2 évig érvényes.

2. Vízum: A vízum újonnan történő igénylését nem ajánljuk, mivel annak ügyintézése jóval körülményesebb és költségesebb a fent említett ESTA beutazási engedélynél. Ebben az esetben inkább az új (bordó színű) útlevél kiváltását és az ESTA engedély igénylését javasoljuk. Ha valaki már rendelkezik érvényes amerikai vízummal, nem kell ESTA engedélyt igényelnie, és az érvényes vízumot a régebbi nem elektronikus, kék borítójú útlevélben is elfogadják. Az amerikai vízum a lejáratának napjáig jogosít a beutazásra, ezért az érvényes vízumot a lejárt útlevélben is elfogadják, ez esetben persze szükség van egy új, érvényes útlevélre is. A beutazási engedély (vagy a vízum) egyénileg intézhető, de természetesen irodánk szükség esetén segítséget nyújt. További információk az elektronikus utazási engedéllyel és a vízummal kapcsolatban: www.usembassy.hu